Termene si conditii

Bine ati venit pe website-ul www.foaiedepontaj.ro !

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea acestuia presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a acestor termene si conditii, nu utilizati acest website.

Acest site este detinut si operat de ROYALSOFT S.R.L. cu sediul social in Constanta, Str.Aviator Vasile Craiu, Nr 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J13/2382/2014, cod unic de inregistrare: RO 33897701.

Definitii

 • Utilizator - entitatea care foloseste platforma www.foaiedepontaj.ro cu datele de identificare introduse cu ocazia inregistrarii contului pe platforma;
 • Platforma - website-ul www.foaiedepontaj.ro cu toate subdomeniile, platforma/ aplicatia foaie de pontaj, impreuna cu toate functionalitatile pe care le ofera, inclusiv www.foaiedepontaj.ro cu toate subdomeniile;
 • Website, site, aplicatie sau alte denumiri similare fac referire la website-ul foaiedepontaj.ro si tot continutul acestuia.
 • Nume de utilizator si parola - sunt datele de acces necesare utilizatorului pentru a putea utiliza
 • Date de contact - sunt datele de contact ale Detinatorului (Roayalsoft) si ale Utilizatorului comunicate de catre acesta pe www.foaiedepontaj.ro. Utilizatorul este direct responsabil de valabilitatea datelor si de actualizarea lor in platforma www.foaiedepontaj.ro daca ele se modifica;
 • Informatie confidentiala - include toate informatiile schimbate intre partile prezentului contract, comunicate verbal, in scris sau accesibile prin folosirea de catre Utilizator a platformei www.foaiedepontaj.ro si considerate confidentiale;
 • Royalsoft, noi, noua/al nostru/ a noastra sau alte denumiri similare fac referire la detinatorul si administratorul www.foaiedepontaj.ro

Licenta de utilizare a website-ului

Daca nu este declarat contrar, Royalsoft si/sau licentiatorii sai detin toate drepturile de proprietate intelectuala pentru website si materialele ce apar pe acest website. Sub obiectele licentei de mai jos, toate aceste drepturi de proprietate intelectuala sunt rezervate.

Puteti vizualiza, downloada doar in scop de caching, si printa pagini din Website, doar pentru uz personal, sub rezerva restrictiilor definite mai jos sau oriunde in aceste termene si conditii.

Va este interzis:

 • sa republicati material de pe acest website (inclusiv republicari de pe un alt website);
 • sa vindeti, inchiriati sau sub-licentiati material de pe acest website;
 • sa aratati/prezentati public material de pe acest website;
 • sa reproduceti, duplicati, copiati sau altminteri exploatati, in scop comercial, material de pe acest website;
 • sa editati sau altminteri modificati orice material de pe website;
 • sa redistribuiti material de pe acest website (cu exceptia continutului facut expres si specific pentru a fi redistribuit).

Acolo unde continutul este specific disponibil pentru redistribuire, poate fi redistribuit numai in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Clauze specifice de utilizare a Platformei

 1. Inregistrarea pe Platforma si utilizarea ei sunt gratuite.
 2. Deschiderea contului de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a prezentelor termene si conditii.
 3. Royalsoft, desi va depune toate eforturile, nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Utilizator, fiind exonerat de plata oricarei prejudicii create Utilizatorului izvorate din acest motiv.
 4. Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale Platformei sau accesul altor persoane in afara celor neautorizate la un cont gazduit de foaiedepontaj.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.
 5. Platforma actioneaza ca un gazduitor pentru continutul adaugat de Utilizator in conditiile Legii 365/2002 privind comertul electronic.
 6. Utilizatorul garanteaza datele introduse si poarta intreaga responsabilitate pentru felul si scopul in care utilizeaza serviciile puse la dispozitie de Royalsoft prin intermediul Portalului.
 7. Royalsoft nu poate fi tras la raspundere in niciun fel in cazul in care Utilizatorul se foloseste de aplicatiile si serviciile puse la dispozitie in scopuri ilegale sau imorale.
 8. Royalsoft depune toate eforturile pentru a oferi permanent accesul la serviciile oferite prin Platforma, dar nu garanteaza disponibilitatea serviciului.
 9. Datele si informatiile incarcate in sistem de catre Utilizator vor fi stocate atata timp cat serviciul este oferit activ de catre Royalsoft. La cererea expresa a Utilizatorului, Royalsoft este obligat la stergerea definitiva a datelor stocate in sistem in termen de 14 zile de la comunicarea cererii.
 10. Salvarea bazei de date revine exclusiv in sarcina Utilizatorului, care are posibilitatea de a exporta si de a salva datele oricand dupa momentul crearii contului, Royalsoft fiind exonerat de orice pierdere de date indiferent de cauza pierderii datelor.

Drepturile si obligatiile partilor

 1. Drepturile si obligatiile Utilizatorului
  • de a-si asuma intreaga responsabilitate pentru datele introduse in contul propriu pe Platforma, a corectitudinii, acuratetei si integritatii informatiilor continute in contul propriu;
  • de a-si asuma responsabilitatea si de a suporta consecintele pentru incalcarea drepturilor unei terte persoane prin utilizarea serviciilor oferite de Royalsoft;
  • de a folosi serviciile oferite de Royalsoft in deplina legalitate;
  • de respectare a prevederilor legale legate de drepturile de autor si protectia datelor cu caracter personal introduse de Utilizator in nume propriu sau in numele tertilor;
  • de a-si asuma intreaga raspundere pentru crearea, personalizarea, administrarea, gestionarea, acuratetea si legalitatea documentelor emise prin intermediul serviciilor oferite de Royalsoft;
  • de a despagubi pe Royalsoft pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea lui;
  • de a oferi Royalsoft prin intermediul Platformei datele proprii de contact valide, valabile si actuale, pe tot parcursul perioadei in care Utilizatorul foloseste platforma oferita de Royalsoft;
  • are dreptul de a solicita stergerea de catre Royalsoft a tuturor informatiilor introduse de el in Platforma;
  • Utilizatorul este unicul responsabil pentru intreg continutul existent in contul sau sau pentru orice incalcare a legii sau a drepturilor unei terte persoane;
 2. Drepturile si obligatiile Royalsoft
  • de a sterge datele introduse de Utilizator in termenul stabilit prin prezentul Contract;
  • dreptul de a modifica termenele si conditiile si de a anula accesul utilizatorului, fara o instiintare prealabila a utilizatorului
  • dreptul de a transmite toate datele si orice informatie din contul Utilizatorului catre organe de ancheta, in cazul in care Royalsoft primeste o cerere motivata de la o institutie publica autorizata;
  • dreptul de a-i trimite Utilizatorului, pe email, notificari in scop de marketing al Platformei, precum si alte produse ale Royalsoft

Raspunderea contractuala

 • Utilizatorul garanteaza datele introduse si poarta intreaga responsabilitate pentru felul si scopul in care utilizeaza serviciile puse la dispozitie de Royalsoft
 • Utilizatorul garanteaza informatia pe care o furnizeaza catre Royalsoft este singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, precum si cu pastrarea acuratetei informatiilor sau a actualizarii lor.
 • Royalsoft nu poate fi tinut raspunzator in cazul in care Utilizatorul se foloseste de aplicatiile si serviciile puse la dispozitie in scopuri ilegale sau imorale.
 • Utilizatorul este de acord ca este singurul responsabil si va despagubi Royalsoft pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea acestuia.
 • Royalsoft nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna sau eroare pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.
 • Royalsoft nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

Incetarea oferirii serviciilor

Serviciile pot fi oricand sistate de catre Royalsoft, fara o instiintare prealabila. Royalsoft este insa obligat sa ofere Utilizatorului dreptul de a isi salva datele in format PDF.

Daca Utilizatorul doreste incetarea folosirii serviciilor, este liber sa o faca fara a avea vreo obligatie financiara, atata timp cat a respectat termenele si conditiile, si nu a adus prejudicii financiare catre Royalsoft.

Forta majora

Forta majora exonereaza de raspundere ambele parti. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.

Limitari de raspundere

Royalsoft nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra (fie sub legea contractului, legea de prejudicii sau altfel) in ceea ce priveste continutul, utilizarea sau dealtfel in legatura cu acest website:

 • sa extinda gratuitatea website-ului, pentru orice pierdere directa
 • pentru orice pierdere indirecta sau in consecinta
 • pentru orice pierdere a business-ului, pierderi de venituri, venituri, profituri sau economii, pierderi de contracte sau relatii business, pierderea reputatiei sau bunavointei, pierderea sau coruperea de informatii sau date.

Aceste limitari de raspundere se aplica, chiar daca Royalsoft a fost avertizata de potentiala pierdere.

Alte parti

Acceptati faptul ca, fiind o entitate cu raspundere limitata, Royalsoft este interesata sa limiteze raspunderea personala a conducerii si a angajatiilor. Sunteti de acord sa nu faceti nici o reclamatie personala impotriva conducerii sau angajatilor Royalsoft in ceea ce priveste orice pierdere pe care o suferiti, care are legatura cu websiteul

Fara a denatura paragraful anterior, sunteti de acord ca limitarile de raspundere si garantie stabilite pe acest website, vor proteja conducerea, angajatii, agentii, filialele, succesorii, cesionarii si sub contractantii Royalsoft, de asemenea si Royalsoft.

Dispozitii inaplicabile

Daca orice clauza din acest website disclaimer este, sau se gaseste a fi, neexecutabila sub legea aplicabila, acest lucru nu va afecta aplicabilitatea celorlalte clause din acest disclaimer al websiteului.

Indemnitate

In acest fel asigurati Royalsoft si va asumati sa mentineti Royalsoft asigurata fata de orice pierderi, daune, costuri, responsabilitati si cheltuieli (incluzand, fara a se limita la cheltuielile de judecata si orice suma platita de Royalsoft unei terte parti pentru solutionarea unei reclamatii sau litigii, la sfatul consilierilor legali ai Royalsoft) efectuate sau suferite de Royalsoft, aparute din orice incalcare a acestor termene si conditii efectuata de catre dumneavoastra sau care apare dintr-o reclamatie ca ati incalcat orice clauza din aceste termene si conditii.

Incalcarea acestor temene si conditii

Fara a prejudicia alte drepturi ale Royalsoft sub aceste termene si conditii, daca incalcati aceste termene si conditii in orice mod, Royalsoft va lua masurile pe care Royalsoft le considera a fi potrivite, incluzand suspendarea accesului la website, interzicandu-va accesul la website, blocand accesul la website computerelor care folosesc Ip ul dumneavoastra, contactarea furnizorului serviciilor dumneavoastra de internet si solicitarea de a bloca accesul la website si/sau intentarea unui process impotriva dumneavoastra.

Clauza speciala

Daca o clauza a acestor termene si conditii este catalogata de catre orice curte justitiara sau autoritate competenta, ca fiind ilegala sau neexecutorie, celelalte clauze raman in continuare in vigoare. Daca orice clauza ilegala sau neexecutorie va fi legala si executorie, daca o parte a clauzei ar fi stearsa, acea parte va fi considerata ca stearsa, iar restul clauzei va ramane in vigoare.

Intregul acord

Aceste termene si conditii constituie intregul acord intre dumneavoastra si Royalsoft in legatura cu utilizarea acestui website, si substituie orice acorduri precedente in ceea ce priveste utilizarea de catre dumneavoastra a acestui website.

Legea aplicabila si jurisdictia

Aceste Termene si Conditii sunt guvernate si interpretate in acordanta cu legile statului Romania si va supuneti la jurisdictia nonexclusiva a statului si curtilor juridice localizate in Romania pentru rezolvarea oricarei dispute.

Informatii de contact

Daca aveti nevoie sa contactati Royalsoft in legatura cu aceste termene si conditii, ne puteti trimite un email la contact@foaiedepontaj.ro.

Modificari ale acestor Termene si Conditii

In calitate de proprietar al website-ului www.foaiedepontaj.ro , Royalsoft isi rezerva dreptul de a modifica aceste termene si conditii, in orice moment, fara o notificare prealabila. Utilizarea in continuare a websiteului, dupa orice astfel de modificare, constituie acceptarea dumneavoastra a acestor termene, asa cum au fost modificate.

Termenele si conditiile revizuite, vor fi aplicate acestui website de la data publicarii termenelor si conditiilor revizuite pe acest website. Va rugam sa verificati regulat aceasta pagina, pentru a va asigura ca sunteti familiar cu versiunea curenta.

Data intrarii in vigoare

Aceste termene si conditii au fost modificate ultima oara la data de: 14/09/2018.