Crearea unui cont

Pentru a crea un cont nou tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe Cont nou sau pe Inregistreaza-te si sa completezi informatiile cerute. Vei avea nevoie de nume, adresa de email si o parola.

Dupa ce ati acceptat termenele si conditiile, apasati pe butonul Inregistreaza-te pentru a finaliza crearea contului.

Inregistrarea companiei si a primului Angajat

Urmatorul pas este sa introduci detaliile companiei. Adauga primul angajat folosind butonul Adauga angajat completand numele acestuia si tipul de program pe care doresti sa il utilizezi (manual/automat). Poti adauga acum si restul angajatilor sau o poti face mai tarziu.

Alegerea tipului de program

Cand am creat Foaie de Pontaj, am incercat sa eficientizam cat mai mult procesul de pontaj. In consecinta, pentru a introduce pontajul pentru angajati ai la dispozitie urmatoarele optiuni:

Programul Manual

Introducerea manuala a pontajului se face foarte simplu parcurgand urmatorii pasi: Din meniul din stanga click pe Foi de Pontaj, apoi pe Adauga Foaie de Pontaj din dreptul lunii in care vrei sa adaugi pontajul. Apasa pe butonul Introdu pontaj, selecteaza din partea dreapta anagajatii pentru care vrei sa introduci pontajul, selecteaza zilele in care acestia lucreaza si completeaza ora sosirii, ora plecarii si pauza de masa (in minute), apoi click pe butonul Introdu Pontaj. Nu uita sa apesi butonul Salveaza Pontajul.

Programul Automat

Pentru a adauga pontajul automat va trebui sa parcurgi urmatorii pasi: Din meniul din partea stanga da click pe Compania Mea, apoi adauga angajatii companiei tale folosind butonul Adauga Angajat, introdu numele angajatului, bifeaza Program Automat, apoi tipul de program (program fix, 12/24;12/48 sau inegal), selecteaza zilele saptamanii in care munceste apoi nr de ore pe care le lucreaza zilnic, la ce ora incepe si durata pauzei de masa (in minute). Nu uita sa apesi butonul Salveaza Angajatul.

Introducerea manuala a pontajului

In imaginea de mai jos este prezentat un exemplu de introducere manuala a pontajului.

Pontajul Automat

Pontajul automat iti economiseste timp si te ajuta sa eficientizezi procedura de pontaj. Trebuie sa retineti ca pontajul automat nu se poate face retroactiv.

Tipuri de program

Pentru a fi siguri ca acoperim toate variantele programului de lucru al angajatilor tai, am impartit programul de lucru in doua categorii, Full Time si Part Time. Pentru programul Full Time am evidentiat cele trei tipuri: Program fix, programul 12/24,12/48 si cel inegal. Calculul orelor suplimentare se face doar pentru angajatii cu program full time.

Exportul si imprimarea pontajului

Pentru a descarca foile de pontaj tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe Foi de pontaj apoi pe butonul Descarca din dreptul lunii pentru care vrei sa se genereze documentul in format pdf pentru a-l printa. Fisierul in format pdf va fi salvat in computerul tau.

Incepe sa folosesti aplicatia noastra

Logo foaie de pontaj

Daca nu ai gasit pana acum o solutie eficienta pentru a tine pontajul pentru angajatii tai, aplicatia Foaie de Pontaj te poate ajuta.

Incearc-o acum gratuit.

Ore suplimentare

Ne adaptam periodic feedbackului vostru, de aceea am adaugat noi functionalitati utile pentru a tine evidenta orelor suplimentare. Aplicatia le poate calcula automat, dar aveti si posibilitatea sa le adaugati manual prin comutarea butonului din pozitia automat (AUTO) la manual (MAN).

Evenimente

Pentru fiecare angajat veti gasi la finalul randului 4 coloane cu cele mai importante evenimente din luna respectiva si totalul pe fiecare eveniment in parte.

  • Zile C- reprezinta numarul de zile de concediu de odihna din luna respectiva
  • Zile B- reprezinta numarul de zile de concediu medical din luna respectiva
  • Zile N- reprezinta numarul de absente nemotivate din luna respectiva
  • Zile I - reprezinta numarul de invoiri din luna respectiva

Pentru a adauga orice tip de eveniment tot ce va trebui sa faci este sa accesezi foaia de pontaj din luna respective, sa selectezi angajatul pentru care vrei sa introduci evenimentul si sa introduci litera corespunzatoare legendei.

Adaugarea unui angajat nou la un pontaj existent

Procedura de a adauga un angajat nou la un pontaj existent este la cateva clickuri distanta. Din meniul din stanga apasa pe Foi de pontaj, selecteaza anul apoi luna in care vrei sa adaugi noul angajat. Apasa butonul Adauga un angajat si selecteaza angajatul pe care doresti sa il introduci.

Ce trebuie sa faci in cazul in care nu iti amintesti parola contului?

1. Foloseste optiunea de resetare a parolei si solicita o parola noua.

2. Introdu adresa de email de pe care a fost creat contul.

3. Vei primi o noua parola pe email. (verifica si folderul SPAM)

4. Te vei putea loga cu noua parola in cont, unde vei gasi datele introduse pana in acel moment.

ai nelamuriri in ceea ce priveste functionarea aplicatiei?

CONTACTEAZA-NE

Incepe sa folosesti aplicatia noastra

Logo foaie de pontaj

Daca nu ai gasit pana acum o solutie eficienta pentru a tine pontajul pentru angajatii tai, aplicatia Foaie de Pontaj te poate ajuta.

Incearc-o acum gratuit.