Pontajul angajatilor, acum mai usor ca oricand

01Februarie, 2019

Cum a inceput totul?

Una dintre cele mai importante componente ale unui business de succes este managementul timpului. Cu cat iti eficientizezi mai mult munca, cu atat ai mai mult timp pentru a-ti dezvolta afacerea.

Acesta a fost unul dintre principalele motive care au dus la dezvoltarea unei aplicatii online pentru pontajul angajatilor. In era in care toate lucrurile se digitalizeaza, Foaie de Pontaj vine ca o alternativa mult mai eficienta la evidenta clasica, pe hartie, a programului de lucru al angajatilor tai.

Aplicatia se adreseaza antreprenorilor, expertilor din domenii precum Resurse Umane si Contabilitate. Ne bucuram ca putem ajuta comunitatea antreprenorilor din Romania sa se dezvolte, de aceea oferim aplicatia gratuit. Vei avea nevoie de un cont pe care il poti crea in cateva minute.

Caracteristicile Aplicatiei de pontaj

Cand am conceput aplicatia, am luat in calcul si am inclus cat mai multe optiuni. Aplicatia genereaza rapoarte cu un singur click, calculeaza orele suplimentare precum si evenimentele speciale (concedii medicale, concedii de odihna etc.)

 

Principalele avantaje fata de metoda clasica de pontaj:

  • Eficientizeaza timpul de introducere al datelor
  • Poti genera rapoarte cu un singur click
  • Pontajul se poate introduce atat manual cat si automat
  • Include toate tipurile de program de munca
  • Reduce costurile operationale

Ghid de utilizare

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare al aplicatiei am pregatit si un ghid pe intelesul tuturor. Vei gasi aici informatii care te vor ajuta sa iti faci un cont in cateva minute pentru a putea folosi cat mai usor aplicatia noastra de pontaj online.

Concluzii

Foaie de Pontaj iti poate eficientiza modul in care poti tine evidenta programului de lucru pentru angajatii tai. Pentru ca ne dorim sa aducem cat mai multa valoare comunitatii antreprenorilor din Romania, oferim aplicatia complet gratuit si incercam sa o imbunatatim continuu, bazandu-ne pe feedbackul vostru. Ne puteti ajuta cu orice sugestie pe adresa noasta de email contact@foaiedepontaj.ro

Aplicatie gratuita de pontaj

Un comentariu la “Pontajul angajatilor, acum mai usor ca oricand

Nu exista comentarii.