6 Motive sa folosesti aplicatia Foaie de Pontaj

14Februarie, 2019

De ce sa folosesti Foaie de Pontaj?

Vom prezenta in randurile care urmeaza principalele 6 beneficii pe care le aduce aplicatia noastra online de pontaj.

1. Este complet gratuita

De multe ori, un tool distribuit gratuit nu are toate caracteristicile pe care le-ar avea unul pe baza de abonament platit. Nu este cazul aplicatiei noastre. Foaie de Pontaj a fost conceputa pentru a veni in ajutorul antreprenorilor si profesionistilor din domeniul Contabil si cel al Resurselor Umane, ca o solutie eficienta si gratuita pentru evidenta programului de lucru al angajatilor.

2. Economisesti timp folosind-o

Orice antreprenor stie ca timpul sau este pretios si incearca sa gaseasca metode eficiente de management al timpului. De ce sa intorduci pontajul manual, pe hartie, cand ai posibilitatea prin doar cateva clickuri sa iti creezi un cont si sa te bucuri de toate avantajele folosirii unui soft online de pontaj. Asa ai mai mult timp sa te ocupi de dezvoltarea businessului tau.

3. Este in conformitate cu legea

Dupa cum probabil stiati, fisa de pontaj zilnica a devenit obligatorie incepand cu 7 august 2017, conform modificarilor din Codul Muncii. Articolul 119 precizeaza: Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orei de incepere si a celei de sfarsit ale programului de lucru.

4. Reduce costurile operationale

Fiind o aplicatie gratuita, Foaie de Pontaj te ajuta sa economisesti resurse importante, nu numai timp dar si bani. Costurile cu pontajul se vor diminua si tu vei avea mai mult timp sa te ocupi de afacerea ta.

5. Este usor de folosit

Pentru a te bucura de beneficiile softului de pontaj, nu este nevoie sa instalezi nici un program. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul nostru si sa inregistrezi un cont. Aplicatia este intuitiva si usor de folosit. Poti consulta ghidul de utilizare in care vei gasi explicata fiecare actiune.

6. Genereaza rapoarte printabile

Foaie de Pontaj iti ofera posibilitatea sa descarci si sa printezi pontajele pentru fiecare luna in parte. Cu un singur click poti salva in computer foile de pontaj in format pdf pentru a le putea printa. Tot articolul 119 din Codul Muncii mentioneaza obligativitatea angajatorului de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru.

Concluzii

Utilizarea softului nostru online de pontaj iti va economisi resurse importante precum timp si bani, vei avea mai mult timp sa te ocupi de businessul tau. Este in conformitate cu legea si iti ofera posibilitatea sa generezi si sa printezi foile colective de prezenta cu doar cateva clickuri.

Daca nu ai incercat-o inca, e timpul sa inregistrezi un cont gratuit chiar acum. Bucura-te de toate beneficiile unei aplicatii moderne pentru evidenta programului de lucru al angajatilor tai.

 


 

 

 

 

 

 

Aplicatie gratuita de pontaj

Un comentariu la “6 Motive sa folosesti aplicatia Foaie de Pontaj

Nu exista comentarii.