Pontajul angajatilor pentru doua sau mai multe companii

10Aprilie, 2019

Care sunt noutatile?

Luna Aprilie vine cu vesti bune. Am adus noi imbunatariri platformei Foaie de Pontaj. Acum aplicatia iti ofera posibilitatea de a adauga date pentru mai multe companii. Am primit numeroase intrebari referitoare la aceasta posibilitate si am lucrat intens pentru a oferi cea mai buna solutie utilizatorilor. Este foarte usor sa adaugi mai multe companii si sa introduci pontajul pentru angajatii fiecarei firme in parte.

Cum poti inregistra o noua companie?

Introducerea datelor pentru doua sau mai multe companii se face foarte simplu. Am adaugat in meniul din partea stanga “Companiile Mele”. companiile mele-foaie de pontaj

Printr-un simplu click se va deschide o noua sectiune.

Folosind butonul Adauga Companie, poti adauga o noua firma completand toate datele necesare.

Dupa ce ai introdus aceste detalii apasa butonul Salveaza.

adauga o companie noua- foaie de pontaj

date companie noua

In acest moment in sectiunea Companiile Mele vei gasi noua firma pe care ai inregistrat-o precum si pe cea inregistrata initial. (la acest moment compania selectata ca fiind activa)
Poti comuta noua companie si poti incepe introducerea datelor prin simpla apasara a butonului Selecteaza. In acest moment a devenit activa a doua companie pe care ai inregistrat-o. Poti sa urmezi acum toti pasii pe care i-ai urmat pentru prima companie si sa incepi sa adaugi angajatii.
Pe scurt mergi la meniul din stanga, click pe Compania Mea- apoi adauga angajatii si programul de lucru pentru acestia. Vei putea completa apoi foile de pontaj pentru noua companie.

De ce am adaugat aceasta functionalitate?

Chiar daca aplicatia noastra este gratuita si va ramane asa si pe viitor, incercam sa o imbunatatim permanent si sa raspundem cat se poate de prompt sugestiilor venite de la utilizatori. Pe langa numeroase companii care folosesc constant softul Foaie de Pontaj, aceasta este folosita de catre experti din domenii precumĀ  Contabilitate si Resurse Umane. Astfel, venim in sprijinul lor si al clientilor acestora prin introducerea acestei noi functionalitati. Se pot inregistra mai multe companii pe acelasi cont, pentru a fi mult mai usor de gestionat evidenta angajatilor pe fiecare firma in parte.

Concluzie

In concluzie, ne bucuram sa anuntam noile modificari, si va promitem ca nu ne vom opri aici. Ne dorim ca Foaie de Pontaj sa devina un instrument important de ajutor pentru toti participantii la activitatea antreprenoriala din Romania.

In cazul in care aveti nelamuriri, puteti consulta Ghidul de Utilizare al aplicatiei.

Daca aveti intrebari sau sugestii ne puteti trimite un email la contact@foaiedepontaj.ro sau ne puteti lasa un mesaj pe pagina noastra de Facebook.

 

Aplicatie gratuita de pontaj

Un comentariu la “Pontajul angajatilor pentru doua sau mai multe companii

Nu exista comentarii.