Cum a evoluat aplicatia Foaie de Pontaj

30Iulie, 2019

Ideea unei aplicatii care sa automatizeze pontajul a aparut in urma cu mai mult timp si usor, usor a prins contur. Am dezvoltat-o la nivel intern, consultandu-ne cu experti din domeniul contabil si cel al Resurselor Umane. Dupa ce am testat-o, am distribuit-o gratuit pentru a ajuta si alte persoane care se luptau cu birocratia. Aplicatia Foaie de Pontaj a evoluat foarte rapid. Ne-am bazat pe feedbackul utilizatorilor pentru a adauga diverse functionalitati.

 

1. Calculul orelor suplimentare

 

Initial, calculul orelor suplimentare nu era inclus. Am avut multe cereri de la utilizatori de a adauga aceasta functie, si am facut tot posibilul sa o implementam cat mai repede. Aplicatia  Foaie de Pontaj poate calcula toate orele suplimentare, indiferent ca este vorba de ore lucrate peste program in timpul saptamnii sau in zile de repaus sau liber national. Pentru a putea vedea exact cum functioneaza acest proces, puteti consulta Ghidul de Utilizare de pe site-ul nostru.

 

2. Introducerea mai multor companii

 

O alta sugestie a venit din partea mai multor firme de contabilitate care voiau sa gestioneze pontajul pentru clientii lor. Astfel, am introdus posibilitatea de a adauga mai multe companii pe acelasi cont inregistrat si de a adauga date pentru acestea. Introducerea mai multor companii in aplicatia Foaie de Pontaj se face foarte simplu direct din meniul aplicatiei, utilizand  sectiunea Companiile Mele. Am explicat pe larg intr-un articol de pe blog.

 

3.  Aplicatia Foaie de Pontaj va ramane gratuita?

 

Am citit recent o opinie referitor la lucrurile distribuite gratuit. Persoana respectiva afirma ca orice lucru prezentat ca fiind gratuit vine cu anumite costuri. Fie sunt facute pentru a forma o audienta initiala pentru ca pe viitor sa fie aplicat un plan tarifar pentru folosirea aplicatiei, fie pentru a incerca sa obtina datele utilizatorilor. In cazul Foaie de Pontaj, lucrurile stau complet diferit. Singurele avantaje pe care le avem noi, cei de la Royalsoft, ca dezvoltatori ai acestei aplicatii sunt credibilitatea si extinderea notorietatii pe care le obtinem din feedbackul pozitiv al celor care folosesc aplicatia Foaie de Pontaj.

 

In concluzie, aplicatia va ramane gratuita si vom incerca, in masura in care ne va permite timpul, sa o imbunatatim constant. Daca va place aplicatia noastra si o considerati utila ne puteti ajuta cu distribuirea acestui articol.   🆓 🕒  ⏰  ✅

Aplicatie gratuita de pontaj

Un comentariu la “Cum a evoluat aplicatia Foaie de Pontaj

Nu exista comentarii.