Pontajul angajatilor digitalizat

19Noiembrie, 2019

In urma cu un an, lansam Foaie de Pontaj, o aplicatie gratuita pentru pontajul angajatilor. Inca de la inceput, solutia noastra pentru digitalizarea pontajului a fost primita foarte bine de public si am incercat constant sa aducem imbunatatiri platformei bazandu-ne pe feedbackul utilizatorilor. In randurile care urmeaza vom face un scurt rezumat al performantelor pe care le-am obtinut in ultimul an si vom prezenta ce obiective ne propunem pentru 2020.

1. Cum a evoluat aplicatia?

In luna Noiembrie a anului trecut, am lansat oficial aplicatia Foaie de Pontaj. Acesta este un instrument gratuit menit sa vina in sprijinul companiilor mici si mijlocii in incercarea de a digitaliza procesul de pontaj pentru angajati. Iata ca a trecut deja un an de la lansare, an in decursul caruia am adaugat treptat diverse functionalitati bazandu-ne pe sugestiile userilor. Daca initial aplicatia nu calcula orele suplimentare si nu puteai adauga mai multe companii pe acelasi cont, echipa de developeri ai Royalsoft a facut toate aceste lucruri posibile.

2. Foaie de Pontaj in cifre

Aplicatia noastra pentru pontajul angajatilor a crescut de la luna la luna si treptat am ajuns la urmatoarele rezultate:

  • Peste 2000 de useri inregistrati
  • Mai mult de 2200 companii inregistrate
  • Peste 10000 de angajati introdusi in platforma
  • Mai mult de 36000 de pontaje introduse pentru acestia

3. Ce planuri avem pentru anul urmator?

Ne dorim sa imbunatatim constant aplicatia, de aceea lucram intens pentru a adauga functionalitati utile pentru toti utilizatorii. Ne bucura faptul ca Foaie de Pontaj a fost aleasa de atat de multe companii si vom incerca sa o mentinem la un nivel ridicat. Vom continua sectiunea de articole de pe blog pentru a veni in ajutorul comunitatii create in jurul acestui proiect cu informatii proaspete si mereu relevante.

4. Aplicatia va ramane gratuita?

Una dintre intrebarile pe care le primim frecvent este cea referitoare la cat timp va ramane aplicatia Foaie de Pontaj gratuita. Vom da acelasi raspuns de fiecare data. Platforma Foaie de Pontaj va ramane gratuita si vom oferi mentenanta si suport in continuare. Vrem sa multumim utilizatorilorpentru feedbackul pozitiv oferit.

In concluzie, vrem sa multumim tuturor celor care au ales sa utilizeze aplicatia noastra si sa ii asiguram ca aceasta va ramane gratuita pe viitor si ca vom incerca sa oferim suport si mentenanta pentru toate conturile inregistrate pe platforma.

Aplicatie gratuita de pontaj